Stödkonsert och arkitekt

Lördagen den 7 december ger sångkören Tongriparna två konserter till stöd för Mötesplats Biohuset Mariefred och vi söker en arkitekt som på ideell basis kan hjälpa styrelsen att visualisera våra tankar om framtida tillgänglighet.

Boka alltså lördagen den 7 december kl 15.30 eller 17.00. Den skönsjungande Mariefredskören Tongriparna tar ton för Biohuset i två föreställningar, och efter varje föreställning bjuder Biohuset på förfriskningar och tilltugg.

Biljetterna köps vid entrén, förbokas via info@biohuset.net eller förköps med swish på tel nr 0702674812. Ange konsert och efternamn!

Biljetterna kostar normalt 80 kr – men bara 50 kr för medlemmar och för dem som blir medlemmar i anslutning till konserten. Medlemskapet är gratis!

Om du är aktiv eller pensionerad arkitekt – eller känner någon som är det – vill styrelsen gärna ha kontakt! Vi har påbörjat en egen utredning om hur och till vilken kostnad Biohuset kan moderniseras och göras tillgängligt för alla medborgare, och i det arbetet vore det ett värdefullt stöd att kunna visualisera våra förslag.

Välkommen in på www.biohuset.net och bekanta dig med alla våra lokaler, som du kan boka där eller genom att ringa bokningstelefon: 076-775 54 44

Vi ses eller hörs!

Styrelsen

Mötesplats Biohuset Mariefred

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *